Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanka ~ Vårtankar

~¤~

Vårens haiku är stundom
för kort, prosan alltför lång,

känslor förmedla
Tanka alldeles lagom
att försommar kom

LPWJ 15/05/10




Bunden vers (Tanka) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 480 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-05-15 17:31



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skön bild och ord.
2010-05-18

  thyra
En tanka men också en fin kommentar :) Mycket fin tanka!
2010-05-15

  ia VIP
njutbar :)
2010-05-15
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP