Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kille med linlugg på åtta år på kinden finns spår utav intorkad tår.


Det finns en fortsättning på livet...

Nu har du legat under täcket och ältat problemen.
Skit i alla som tycker du är en gemen en.

Alltid du gått dina egna vägar, smällarna blev hårda men du reste dig upp.
För att sedan av många bli satt under lupp.

Nu har du vunnit en seger av mått, jag tycker du ska unna dig att må gott.
Solen går upp och den går ner, hur du än på världen ser.

Ska man tacka för det som gör ont det kan man undra.

Man lär och blir stark av livets spel.
En del har det lätt , det har inte en del.




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 335 gånger
Publicerad 2010-05-15 19:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP