Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ur Iamos Reskriberade Tripp (iRi 3016-3018)

 



iRi 3016

Allt ligger och hänger i den avvaktande atmosfären lika ensamt som vanligt, Iamo, fast du är lycklig över vad du faktiskt har bakom dig - och framför dig. I Italien kunde du upptäcka enbart okopplade hundar, hur de naturligt stryker omkring längs butikerna utan att skälla det minsta (dock inifrån palatsen hördes en och annan morra maffialikt), som bara katterna klarar av häruppe. Nu när det blir vår en gång till ser en av dina äldsta inspiratriser, i bilderna från Verona, hur du krampaktigt håller på att avsluta ditt förhållande till de evinnerligt unga marmordamerna, till förmån för en mer belägenhetspräglad dramatik.


iRi 3017

En obekant kille med två tjejkompisar ber dig på baren att underhålla den ena, så att han kan lägga beslag på den andra. Då vänder sig den andra damen mot dig, Iamo, och ni får jättebra kontakt, totalt avslappnat men spännande, SÅ bra så du glömmer bort att vara orolig för killens reaktion på hur du just vibrerar med fel tjej. Efter en stund gissar den första tjejen, dvs rätt tjej, rätt på att din hatt är ifrån Sorrento, för hon har varit där, men då ni som bäst kunde inlett den interaktion som fick killen att koncentrera sig på hon den ena, vill han inte längre att du snackar med någon.


iRi 3018

Det besynnerliga är hur du, med din psykedeliska förkärlek, inte ens varit i England ännu, där som man åtminstone skriver böcker, gör album och försöker driva utvecklingen stabilt framåt. Framåt tidiga höstkanten ser vi dig sitta på en pub eller pråm, med 10cc glitterrockande böljor i dina händer, återigen skönt befriad från att behöva lära dig någon latinsk språkkultur. Visserligen skulle det kanske vara att välja harmoniernas tråkigare perfektion, Iamo, framför konflikternas romantiska mystik?? Ändå har vi inte fått se dig knyta förbindelser i vare sig Frankrike eller Italien, medan några brittiska potentiella vänner har du redan på distans.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-16 00:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP