Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

doftblomma

snart blommar liljekonmajerna - om man nu skall hitta på ett nytt ord för dessa njutansvärda blomster - vilka måhända ger mig den allra största kärleken som nattlig doft och alltså inte bara som en blommisk aspekt av nedåtböjda, öppnade kalkar.

en kvällsvåg av parfym till trastsångsanrättningen.




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 361 gånger
Publicerad 2010-05-16 13:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP