Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rakning

rakad bröstkorg med elektroder

två gånger såg jag att jag dog

på skärmen slocknade siffror och
det ritades streck just som på film
och apparaten blinkade och skrek

jag betraktade alltså i dimmig värld
min egen hädanfärd!

men en tredje siffra fanns lyckligsvis kvar
den som berättade om en syresättning
på hundra procent

så jag var bara skendöd
på grund av tekniska fel

men anblicken av den skärmen

glömmer jag aldrig




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-16 13:33



Bookmark and Share


  Christine Sabel
aj aj aj, det låter allvarligt!
2010-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP