Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinner skratt över ondska?


Solens strålar smeker min hy.
Försöker glömma allt annat.

Vinden blåser tag i mitt hår och
för en stund så finns inget annat än den ljumna blåsten.

Gräset kittlar under mina fötter där jag går.
Det får mig att inte tänka,

Att inte tänka på allt det mörka.

Vill att varje dag ska fyllas av solens strålar, vindens bris och gräsets kittlande inverkan.

Vill inte tappa mig själv igen.

Vill att mitt liv ska bestå av lycka och inte av oro och sorg.
Sorg för något som inte ens skett.



Kan man skratta bort ondska?
Kom gräs, kom och låt oss testa.




Fri vers av Katten
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-16 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katten
Katten