Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kritiker kan jag då aldrig bli

Jag har sett ett konstigt mönster
när det gäller mina texter:

Alla texter som jag tycker är dåliga
hyllas till skyarna
Och alla jag tycker är bra
glider bort i mörkret



Och det bevisar att jag inte vet
vad andra vill ha
Och att jag är inte ett dugg lik
alla andra =D




Fri vers av Sikska
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-16 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska