Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidig morgon...


Vänd mot öster
mot de riktiga känslorna
de som bygger upp mina drömmar
ger mig kraft att orka vara den där jag vill vara

Så länge jag kan välja
väljer jag ljuset
Bygger upp mig själv för att orka se det andra

där solen gått i moln






Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-17 10:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP