Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pax americana



älska hårt
älska utan pant
utan skyddsnät
utan garantier

ge av dig
och skit i resten

det är lagen




















Fri vers av Urban Dafteke
Läst 235 gånger
Publicerad 2010-05-20 08:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Urban Dafteke
Urban Dafteke