Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kort om: -I stunden



jag mötte en främling
som teg








Fri vers (Fri form) av Urban Dafteke
Läst 330 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-10 18:02



Bookmark and Share


  ROMPERSTOMPER
Hoppsan fan här händer det saker.. -teg den jävlen??
2019-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Urban Dafteke
Urban Dafteke