Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bild om morgonen




jag satt kvar
klockan var säkert
fem
halvfem
och solen
hade
gått högt upp
film i kameran
och
en
fotograf
stannade den stunden
på bild
helt
utan språk


allt talade ut
med varandra























Fri vers (Fri form) av Urban Dafteke
Läst 354 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-12-21 16:19



Bookmark and Share


  Anya VIP
Tycker mycket om vändningen på slutet...dels "helt
utan språk "

och

"då
allt talade ut
med varandra"

Mycket bra!!!
2016-12-23

  Anya VIP
Tycker mycket om vändningen på slutet...dels "helt
utan språk "

och

"då
allt talade ut
med varandra"

Mycket bra!!!
2016-12-23

  Anya VIP
Tycker mycket om vändningen på slutet...dels "helt
utan språk "

och

"då
allt talade ut
med varandra"

Mycket bra!!!
2016-12-23

    jaybird
"då
allt talade ut
med varandra "
Instämmer. Försoningsfilosofiskt fint.
2016-12-21

  Bengt H VIP
Mystisk knorr.
2016-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Urban Dafteke
Urban Dafteke