Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nacke


din nacke
i köket där
är vackrare
än allt
som jag
skrivit i ord



















Fri vers (Fri form) av Urban Dafteke
Läst 378 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-12-19 17:14



Bookmark and Share


  Anya VIP
Djup kärlek på några få rader. Fint värre.
2016-12-20

  Anya VIP
Djup kärlek på några få rader. Fint värre.
2016-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Urban Dafteke
Urban Dafteke