Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Boken Brev


läser mig
bok
igen
2010
senast
nu
sid. 205-206
poesi
brev
ett språk
hoppas jag
inget
annat

läser andra














Fri vers (Fri form) av Urban Dafteke
Läst 325 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-12-17 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Urban Dafteke
Urban Dafteke