Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ordkarg

som bohusklippor
stumma
som vindsvepta fjäll
som tystnaden i vintrig kväll

sitter ordkarg
gubben
muttrar för sig själv

"det skymmer"




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-17 18:05



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
vintrig kväll - muttrar - samstämmigt - men du - snart lyser sommarkväll och du får lov att sjunga!
2010-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP