Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slåss för det du vill


Alla bra saker

tar slut någon gång

men vi behöver inte stå stilla och gråta

Vi kan se med skärpa

och klättra upp för berget

så att vi ser ännu mer

Vi kan springa tills benen går sönder

och skrika tills alla hör oss

Vi kan leva av kärlek

och slåss för livet

Alla bra saker

tar slut någon gång

Frågan är bara

när




Fri vers (Fri form) av Elinsomalltid
Läst 396 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2010-05-17 18:32



Bookmark and Share


  Armo
Tänk om man visste... men så klart tar alla dåliga saker också slut någon gång. Gäller att uppskatta det man har, glädjas som om varje dag var ens sista dag. Behanlda varje möte som om det vore ens sista. Kyssas som om man aldrig fick kyssas igen.
2012-01-10

  Johnny D
Precis så!
Även om vi troligen står still och gråter ett tag
gäller det verkligen att använda denna tid och tiden efter till att lära sig något.
Och det är tur att vi inte vet allt i förväg, eller hur..

bra!
2011-02-03

  Aftonvännen
Allt det som man kan

och allt det som man har


om det hade varit så att nuet kommit ifatt

det är det jag känner i din text, jagad av nuet
2010-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Elinsomalltid
Elinsomalltid