Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortkastad ironi på den dumme djäveln


Du fyller din omgivning
Med tomhet
Man undrar hur det kan gå till
Hur fyller man något med tomhet
Om inte man gör som du

Med meningsslösa fraser om hur duktig du är
Med tomma löften
Med själviska framhävanden
Med en tom själ
Och istället för att vänta tills nån
Pratat klart så skriker du högre

Ibland, kan man på lite sattyg göra detsamma för dej
Man skriker lite helt enkelt
Följer med i ditt gapande
Men du fattar aldrig det ironiska i det hela
Din stora käft glappar på

Och din brist på fostran och höviskhet
Gör att du garvar vidare i din galenskap
Ironi är bortkastad på dom som har högre tankar
Om sej själva, än vad en annan kan parodera om….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 159 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-22 11:38



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Känner väldigt väl igen det här.
2010-05-22
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO