Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jävla titlar..


Blod.

Hon trycker händerna mot huvudet.
Orden fortsätter eka.
Hon hör dem om och om igen.
Det tar aldrig slut.

Demonerna stannar kvar.
Trots blodet som rinner från hennes arm.
Hon hade inget val.
Det var hennes sista utväg.

Bandagen färgas röda.
De säger det är tragiskt.
Nya ord ekar i hennes huvud.
Ord från en läkares mun.

Tyst går hon framåt.
En korridor full av liv.
Flickan måste bort.
Här hör hon inte hemma.

En kniv i handen.
Flickan tog sitt liv.
Blodet rann ut i sanden.
Blod smittat av HIV.




Fri vers av Cija
Läst 278 gånger
Publicerad 2005-11-12 11:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cija
Cija