Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilken rökare!

En rökfri man från Kungsängen
sa till en man i rökarsvängen
rökning det drar ner
potensen, så det sker
oj, sa han, ej mer röka i sängen




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-19 08:12



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
:-) :-) tyckte om
2011-03-19

  Ezmeralda VIP
Bra är att inte röka,
även att inte för mycke kröka.
2011-03-19

  lodjuret/seglare VIP
Rökning är dåligt för litet av varje, potensen, hälsan, ekonomin och så viktigast av allt, för grannen. Ett riktigt otyg helt enkelt och röker man i sängen och somnar utan att fimpa först, ja då kanske det är den dödsdömdes allra sista cigarett.
Jag tycker att när du skriver,
du ofta får till det så bra,
istället för applåder
får du ett glatt 'hurra'.
2011-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt