Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En poets självmordsförsök (revolvern i munnen)

lukten av nyklippt gräs sticker i näsan
beatles rullar oberört på gamla kasettband
solen vill inget annat än tränga igenom de höga trädkronorna


du spelar odödlig



du sa att du ville fly, med mig
men hemlängtan krackelerar i oss redan på den blöta astfalten
bort från huset



sverige har kvar sin oskuld
men det sentimentala norrköping till intet gjorde du
med droger och alkohol som pulserande vardag



ta din gitarr nu, för jag svär
att den tredje och för sista gången upprepade refrängen
slutar med Amoll



precis som vår kärlek




Fri vers av fakieform
Läst 415 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-05-18 11:47



Bookmark and Share


  dylanesque
fy fan va bra.
2014-02-21

  Skäl till själ
snyggt o bra
2010-11-18

  Hans Christian
Oj, vilken tur att jag klickade på denna text. Jag smög mig långsamt fram igenom denna deliciösa poesi ! Tack för läsning.
2010-05-18
  > Nästa text
< Föregående

fakieform
fakieform