Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu har vi detta med titlar igen. Hate it.


Felaktiga känslor.

Du låg ner på marken
Du log ditt underbara leende mot mig
Du tog min hand i din
Förde den sakta mot ditt hjärta
Du bad mig att känna
Och jag gjorde som du sa
Jag trodde det betydde något
Men så fel man kan ha.




Fri vers av Cija
Läst 227 gånger
Publicerad 2005-11-12 13:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cija
Cija