Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älvglans

i majnattens doftande halvdunkel
lyser svagt
de blommande slånbuskagen

som draperade av älvors negligéer
ter de sig

och fastän stilla förnimmes ändå rörelser
sakta sakta

och vore jag älvors man
sökte jag ivrig
dessa nu avklädda varelser

men jag är ju bara
människa
och får intet annat än dagg
på fingrarna




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-19 08:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
du får mer än dagg på fingrarna ...
2010-05-19

    Melona
Åh, vilken underbar och känslosam dikt.
Förstår din sagolika upplevelse och önskan om att verkligen upplösas till dessa daggiga väsen, att nå dem rent verkligt.
Men vad är verkligt och inte, en fråga att dunsta sinnet med,
en vackert skimrande förmiddag som denna.
2010-05-19

  Katinka VIP
Rörande vackert, en människa med poetisk blick på tillvaron.
2010-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP