Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Släppa taget


Släppa taget

Jag ville att du skulle släppa taget
Du ville ha alla förklaringar i detalj
Men kunde inte ge dig allt.
Dagen kom då det blev tystnad mellan oss
Du tror inte att jag har några känslor
Men det gör ont
Men jag hoppas en dag att du kan förstå att vi ändå var två




Fri vers av Majsan
Läst 248 gånger
Publicerad 2010-05-19 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Majsan