Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förstå

Vill så gärna förstå
Men ingen mening att fundera på
Hur långt måste jag falla?
Hur långt ska det gå?
Jag skulle ju inte fundera
Men vill ju bara förstå




Fri vers (Spoken word/Slam) av Majsan
Läst 320 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-21 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Majsan