Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat

Om du kysst mig
för sista gången.
Ta mitt hjärta
med dig när du går.
Håll det mot ditt hjärta
så ska du få höra
att det fortfarande slår.




Fri vers av Majsan
Läst 297 gånger
Publicerad 2010-10-21 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Majsan