Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar

Tårarna rullar sakta på min kind.

Jag tänker på dig och att jag aldrig kommer at få dig.

Jag känner klumpen i halsen,

nu är det inte tårar längre utan gråt.

Gråt som håller på att trasa sönder

den del av mitt hjärta som fortfarande är helt




Fri vers av Majsan
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-23 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Majsan