Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag kan inte försvinna

ensamheten ger mitt liv
tårögda kanaler som
genom ett slag

jag kommer inte försvinna
men jag kan inte leva
i evig ensamhet

ensamheten är en förtvivande
tugga på mitt själsliga rockslag
och jag kan bara drömma
om tvåsamhet




Fri vers av virre
Läst 451 gånger
Publicerad 2010-05-19 14:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre