Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mardrömserotik

smaka mina andetag genom dina läppar
de som sjunger mardrömserotik
där mina ögon förtär dina minnen
och mina skrik pulserar ditt bröst

för jag bygger sandslott på din panna
syr samman ditt hjärta med ord
för mina lögner målar tankar
om att åter födas i dina händer

men mitt löfte viskar elegi än en gång
likt en smekning mot din kind
och du blottar strupen mot min hals
ber mig förlåta dina synder
som ett sista rop på liv




Fri vers av horror vacui
Läst 437 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-05-19 14:55



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Underbart skaldat. =)
2010-05-24

  Kian Nesca
Men my god.. vers 2 särskilt är to die for!

Ursäkta min engelska, shit happens ;)
2010-05-23

  Drömkram
Så otroligt vackert ock känslosamt. Kram
2010-05-23

  stenen/ Yv Ericsson
jag härligt! bre på bara. det vackra.
"och mina skrik pulserar ditt bröst"
precis så precis.
2010-05-23

  Avsmak
Så! Jag är inte så jävla djup men jag känner att det är på riktigt. Du skriver storslaget! Jag är väldigt nöjd med dig. :)
2010-05-20

  Gunnar Hilén VIP
håller med Max, den är ordentligt grundad.
2010-05-19

    Max Poisé
Ja, dessa jäkla ord, som för mig ut på resor...Hela tiden.
Här hittade jag en godbit, fylld med måalde bilder som inte
alltid var så mardrömslik som du kanske ville.

Lysande diktat!
2010-05-19

  mickelarzon
Vackert!
2010-05-19
  > Nästa text
< Föregående

horror vacui
horror vacui