Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tror att jag saknar dig...


Älskling...

jag hör din röst då jag blundar
som om du vore här, tätt intill mig
och jag kan riktigt känna
hur dina andetag stryper min nacke
med kärleksgrepp
ja, som om du vore här, tätt intill mig
snälla kom hem nu
jag kan inte sova utan dig bredvid




Fri vers av horror vacui
Läst 386 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-20 15:21



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Snyggt. =)
2010-06-23

  Drömkram
Att läsa mer åtråvård längtan än detta blir bra svårt. Fängslande är dina känslor. kram
2010-06-20
  > Nästa text
< Föregående

horror vacui
horror vacui