Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försöker fläta ögonfransar

försöker fläta ögonfransar
men bryter istället synen
för jag blev så förbluffad
av bilden jag inte såg

och över min ryggrad
springer kalla kårar mot tårna
men inte fan kom dom fram
idag heller

mina ådror slåss om blodet
men snubblar lite tafatt över
det där födelsemärket
mellan dig och mig




Fri vers av horror vacui
Läst 379 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-06-10 11:39



Bookmark and Share


  dead_prez
Gillar verkligen attityden i ditt språk.
2010-10-20

  C.Wieske
Fy fan vad bra du skriver.
2010-06-12

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Tjusigt, tjusigt. =)
2010-06-10

  Drömkram
Underbart målande beskrivning,otroligt personlig stil, du är fantastisk, du är allt-det-där-som-jag-inte-hittar-ord-till-nu men som känns och berör.Åhh vad du ständigt överträffar mina förväntningar om dig. Min personliga åsikt är att din intuition alltid vägleder dig rätt, det ska aldrig vara minsta tvekan eller osäkerhet,en relation ska vara det finaste som finns, du ska söka ett kravmärkt. Extraberöm för din självsägande rubrik, fantastisk inledning. Kram
2010-06-10
  > Nästa text
< Föregående

horror vacui
horror vacui