Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är en evighet sen jag skrev. Men det här blev improviserat på två minuter, bara för att...


Jag kanske vill

jag kanske vill stjäla din andning
ge mig själv liv för en stund
jag kanske vill äta din frihet till frukost
middag och kvällsmat
jag kanske vill sova i din sömn
dina drömmar är renare än havet
jag kanske vill krama dina ärr
få mig att känna det jag inte förmår
jag kanske vill låna dina rynkor
se mig klokare av tiden
jag kanske vill...




Fri vers av horror vacui
Läst 349 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-21 09:02



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Helt ypperligt skaldat. =)
2010-10-21
  > Nästa text
< Föregående

horror vacui
horror vacui