Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag jag jag, mig mig mig

jag tror att jag vaknade på fel sida idag
det finns ingen annan förklaring
till att jag mår så här jobbigt
ja, jag är bitter, tjurig, ledsen och...
har tusen olika känslor jag inte kan ta på

jag vet inte själv varför
känner mig bara så jävla trött
på dig, mig, honom, henne, alla
nej, det är nog bara mig själv trots allt

jag är trött på mig själv
för att jag bara vill gråta
utan någon egentlig anledning
och för att jag bara vill försvinna
i mitt eget tomrum

jag tycker inte om att må dåligt
men jag gör heller ingenting för att låta bli
jag kan säkert säga att jag bara har en sån dag
men någon anledning måste det väl finnas?

jag har en klump i bröstet
eller låt oss säga tio, det är så det känns
tio stycken ångestknölar som bara trycker på
liksom bryter sönder bröstkorgen där inne
och jag vet fortfarande inte varför

jag mår inte alltid så här, ni vet
igår exempelvis, mådde jag riktigt bra
visst är det konstigt hur det kan ändras
över en natt bara så där?

jag tror att det finns en anledning
men vet den inte än
jag behöver nog bara lite tid
att känna efter ordentligt
det blir nog bra sen ska du se




Fri vers av horror vacui
Läst 431 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-06-08 17:41



Bookmark and Share


  C.Wieske
Exakt sådär känner jag idag... vet inte heller varför. Vill bara vara ensam, men egentligen så vill jag nog inte det.

Haha. Helt fucked up känslor!
2010-06-12

  karenina VIP
här sätter du ord på den där känslan, det där tillståndet som kommer över en ibland. tom, tyst, ledsen och trött
2010-06-10

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Mycket bra skrivet. =)
2010-06-09

  Drömkram
Åhh, borde förtydliga så jag inte blir bannad. Jag hade aldrig skrivit så här om jag inte sett att du fortfarande har hopp för det har du. Kram
2010-06-08

  Drömkram
Men hur oförsvarligt det än kan låta är det bra att må dåligt ibland. Är allting inte relativt ? Är inte din vackraste dag just så vacker i relation till en dålig? Är inte din gladaste dag den du jämför med en sorglig? Är inte klumpen i bröstet den vackraste ros dagen efter? Så leder dina insinuationer mig och dem är så vackra! Kram
2010-06-08

  kollrigheter
Jag läser in ångest i texten, det gör jag, men jag känner ingen ångest. Jag tycker mer om sättet att skriva, språket, och allt det där som tillsammans gör allt så "banalt" men ändå så bra. Bara positivt.
2010-06-08

    ej medlem längre
Alla har såna dagar ibland tror jag. Fint skrivet!
2010-06-08

  Larz Gustafsson VIP
Vardagsmat för mig.
2010-06-08
  > Nästa text
< Föregående

horror vacui
horror vacui