Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Improviserat...


19.15

svartvita katten sover
den vita gäspar bakom soffan
jag är en datornörd
och du ska måla en tavla

jag är tom i hjärnan
du spiller en stor klick färg
jag säger att du är dålig
du grimaserar tillbaka

du sätter penseln i örat
torkar sen av på tröjan
skrattar fånigt
jag ler tillbaka




Fri vers av horror vacui
Läst 345 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-07-18 19:18



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
var är du datanörden?
2010-10-12

  Postgård
härligt härligt!
2010-09-08

  stenen/ Yv Ericsson
tycker mycket om denna ömsinta scen! och de trötta katterna.
mycket bra poesi tycker jag!! det enkla språket är det vackraste!
2010-07-18
  > Nästa text
< Föregående

horror vacui
horror vacui