Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är för snabb för mitt hjärta

kan du stanna ett tag?
du är för långt ifrån
och mina fingrar når inte
till att röra din puls

men kan du stanna då?
jag vill ju berätta för dig
hur mycket jag saknar
dina stämbands dans
i mitt öra

jag sa, stanna!
kan du vänta ett litet tag?
du är för snabb för mitt hjärta
du vet, det hinner inte med
att slå, just för dig

kan du stanna en stund?
jag vill smaka dina ögon
bara för att se
om du känner för mig
så som jag för dig
snälla, stanna?




Fri vers av horror vacui
Läst 389 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-06-21 00:55



Bookmark and Share


  HQ
En fantastisk rubrik till en mycket välskriven text!
"dina stämbands dans
i mitt öra"
Underbart uttryckt!
2010-07-06

  C.Wieske
"jag vill smaka dina ögon
bara för att se
om du känner för mig
så som jag för dig"

Sjukt bra.
2010-07-03

  Kian Nesca
"dina stämbands dans
i mitt öra"

så fint....... :)
2010-06-26

  stenen/ Yv Ericsson
vill se tavlan:)
2010-06-25

  stenen/ Yv Ericsson
underbart jaa!
2010-06-25

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Underbart vacker och stark skapelse. =)
2010-06-23

  Drömkram
Underbaraste dedikation som lyser saknad. Din skarpa ordförmåga uteblir aldrig njuter jag av varje enskild bokstav i din poesi. Att känslomässigt beröras av dina ord är bara det en poesi is sig själv. Kram vännen
2010-06-21

  kollrigheter
Lite annorlunda intryck som jag inte riktigt vet vad jag ska göra utav, men det är bra för det väcker en viss nyfikenhet.
2010-06-21

  sellout
vacker
2010-06-21
  > Nästa text
< Föregående

horror vacui
horror vacui