Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bordglömd/bortbytt/lämnad

Känslan befinner sig i mitten av kroppen
det känns mest ifrån hjärtat
det är därför jag vet att den är där.
Något som orsakar dålig verklighetsuppfattning
något som förpestar kroppen
stänger in själen
det är är därför det känns svårt att andas
utan att aldrig riktigt kvävas

Orsakar tyngd i kroppen
och tomrum av ovetande

Livet du aldrig får tillbaka
människan är så långt ifrån allvetande som möjligt
Men varför tror vi att
vi är allsmäktiga
och kliver på vår egen arts hjärta
vi orsakar bara varandra smärta

Har du någonsin bara lagt dig ner
för att verkligen tänka
ifall du gör det du vill
För att känna ifall det är någon mening
att fortsätta leva

kroppen dunkar i en egen takt
klockan tickar strax där fram

när låg du senast bredvid någon
och bara lyssnade på något tillsammans
delade samma bilder och
delade samma känsla

jag har inte känt den här innan
betyder det att jag missat
en annan värre än denna
Jag kan inte tänka mig en smärta högre
än att bli kvävd
utan att hjärtat någonsin stannar

Med honom glömde jag bort
att tänka på verkligheten
och flöt in i ett rus av en mycket varmare känsla
Även här kände jag hur det kom ifrån hjärtat
en värme som alltid pulsera ut till resten av kroppen
En känsla totalt bortom kontroll
en känsla där man bara flöt med

Egot blev tillfredsställt
och empatin överfylld

Det fanns någon som förstod mig
Nu är jag verkligen ensam här inne igen




Fri vers av TystnadTalar
Läst 358 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-19 20:37



Bookmark and Share


  kärleks ängel
mycket vackra tankar!!
2010-05-21

  Drömkram
Dina ord svävar fritt över himlen
och lika fritt fångar Du mig
med sorg återger Du längtan
som lika mycket är min
du återger oerhörlig saknad
och den saknaden är min
med Dina ord så verkliga
speglar Du verkligen just så
men min saknad är än större
att bara hitta ord
att tala om hur vackert
Du fångar känslor
att Du kan uttrycka Dig
så verbalt just uttrycksfullt
Du är bland det vackraste jag läst
och jag vet varför
sällan eller aldrig hittar jag
ett fenomen som berör mig
som bara Du gör !
Du skriver i en underskön fristil.
Du är personlig !
Kram kära bokmärke !!!
2010-05-19

  Johannes Brandt Serrander
<3
2010-05-19
  > Nästa text
< Föregående

TystnadTalar
TystnadTalar