Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kom ett aschel och gick


Det kom ett aschel och gick
Ja inte vilket som helst
De var fantastiskt
Det liksom ”gungade” sin väg fram
Eller bak
Går ett aschel fram eller bak

Och man kunde inte bärga sej
Nästan
Man ville bara springa fram
Och känna
”har du nåt i bakfickorna måhända”

Och man drömmer om att äga
Ja eller i alla fall ”låna”
”Få ta del av”
Och de drömmarna är av delad art
Både vänster och höger

Men det finns lite mer också
En kropp
Ett huvud
Och den syns inte men de finns en själ med
Säkerligen….
Och allt verkar vackert

Men de märkliga är att även så
Vackra aschel är faktiskt i första hand
Till för skit
Bara för skit egentligen
Ja en del lust med då, ok
Och det är den, man liksom drömmer om
Lusten, lysten söker man lusten




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-20 21:12



Bookmark and Share


  felicia berg
wonderful!
2010-05-20

  Lindalou
Hahaha, fan vad underbart. Jag älskade denna.
2010-05-20
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO