Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite kvällslimerickar



En kvinna från Marocko
Tyckte mannen var jobbig och chocko
Om det kunde stå ut
När du ljög, ovanför din trut
Så jag kunde sätta mej på, som en Pinnochio

----------

En värmländska från Ekshärad
På kvällen ligger med benen särad
För när mannen sej drömmer
Han bara vänder och tömmer
Vad gör man inte för sin kärad

-------------

En rallare från Berlin
Sa att den rälsen var oerhört fin
Blank stark och solid
För tågen på glid
Men den härdats i en kamin

----------------

En lappkvinna från Dorota
Klev naken upp ur de våta
Om du var en man
Så knappt att vi hann
Komma in, i vår sovrumskåta





Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-21 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO