Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är en blygsam poet



Jag skriver inte för någon
annan än mig själv
Då skriver jag för att kunna
andas fritt och le

Skrivandet är min ventil
och har varit det länge
Utan skrivandet vet jag inte
hur jag skulle må längre

Jag älskar att skriva
och det symboliserar den jag är
Så kommentarer är inte det bästa
då jag tar varje ord, för personligt

Vilket kanske är bra
för jag vill ju bli bättre
Men evulutionen funkar bra
även utan en katalysator

Men jag kommer skriva vidare
även om nån spyr galla över mig
För jag älskar att skriva
och skrivandet är jag




Fri vers av Sikska
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-20 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska