Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom kärleksljus


Han vandrar över vidderna
Genom den eviga dimman

Axlarna tyngda
Huvudet böjt

Det var länge sedan tårarna tog slut

Han tänker på en kvinna
Som en gång berört honom
På djupet

Var fanns hon nu

En fjäril
Långt borta

Kom kärleksljus
Fyll mig med liv
Åter

Med bönen lever hoppet
Trots allt

I hans hjärta




Fri vers av Aquila
Läst 988 gånger och applåderad av 43 personer
Publicerad 2010-05-21 10:56



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Berörande ~ mycket vackert
2011-01-11

  Johan Bergstjärna VIP
Berörande ~ mycket vackert
2011-01-11

  La Magnólia VIP
Vacker! Så skör och berörande!
2011-01-07

  Ninananonia VIP
Vacker ! :)
2010-12-10

  TT
...det här var riktigt bra! Gick in i mitt hjärta!
2010-12-03

  Gigi
Vilken vacker bild denna målar!
2010-07-09

    ej medlem längre
gillar
2010-05-25

  firefire
jättefint om hoppet som trots allt finns...
2010-05-22

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Vackert
2010-05-22

  Jack E. Gladh VIP
Värmen känns påtagligt. Orden slingrar sig runt en.
2010-05-21

    ordskalv
Så fin :)
2010-05-21

  Anna*
Skulle vilja ta bort första raden ... det är tillräckligt bra gestaltat ändå ... fint
2010-05-21

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Mycket vackra rader. =)
2010-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Aquila
Aquila