Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blod och Eld är Frälsningsarméns motto som syftar på Jesu försoningsblod och den Helige Andes eld. Mottot återfinns på rörelsens fana, dess vapensköld med mera. -Wikipedia




Haiku ~ Slingerkrasse

~*~

Se slingerkrassen
som fredsarméns blod och eld
gungar i friden

LPWJ 21/05/10




Bunden vers (Haiku) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 563 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-21 17:59



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Fantastiska ord och bild
2010-05-22
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP