Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon som känner mitt namn








Ny dag

ny nåd

...

och Någon som känner mitt namn

...

Någon

som tar min hand
och säger:

- Vi går

mot nya mål

mot det du ännu inte känner




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 570 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2010-05-21 18:13



Bookmark and Share


  walborg
Helt underbart skrivet om nåden att inte vara ensam.
2010-05-29

  Larz Gustafsson VIP
Underbart, kära syster M!
Nåden är var morgon ny.
Han kommer oss till mötes med Sin nåd.
Och när vi nalkas Honom nalkas Han oss.

Han är Den Ende som vet mer om oss än vi själva och våra föräldrar gör.

Och sedan har vi ju det där andra namnet...som vi får reda på när vi är i hamn. Det är ett namn som exakt matchar den vi verkligen är. Som Han ser oss...
2010-05-29

  Lasseman VIP
Åh! vilken skön känsla som du förmedlar här!.. ja tänk att vandra livet fram hand i hand..
2010-05-24

  Maria T
Så fint
Någon som känner ditt namn och
Någon som tar din hand
2010-05-22

  anits VIP
Fina rader som berör
2010-05-22

    Annika J
Att vara sedd av seendets Gud !
2010-05-21

  lodjuret/seglare VIP
mmm, en lättsam
hoppfullhet sprider sig
lätt i en

möjlig läsares sinne
en text att
som njuta eftersinnande
2010-05-21

  Anna*
Precis! Fint! Tack!
2010-05-21

    Bodil Sandberg
Underbar poesi som bjuder hoppfulla varma strömningar
mycket mycket vackert!
2010-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius