Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bäst för vem?




dubbel övergiven

Hur kan det vara bäst för barn! att mista sin enda fasta och enda punkt sin tillvaro.

 Är barn till utländska föräldrar mera utsatta av att misstolkas p.g.a sin så kallade temperament av myndigheter? av högre vetande" förstå sig  på"personerna. Utredningar som plågar och utsätter hela familjer, detta metod kan sägas vara pedagogiska och mänskliga?

 Ensamma föräldrar utsätta för utlämnade och ifrågasatta av flertal personer i en uttfrågningsrum. och efter denna utfrågningar och utvärdering vara en pedagogisk förälder för sitt älskade barn.

Kan detta vara "bra för barnen? att få en ledsen, missbedöm  föräldre p.g.a "temperaments"

 Bara  för att man höjer rösten betyder inte att man är arg eller tappar sin förmåga att älska eller vara pedagogisk till sitt barn!

Impati ligger inte i rösten! Att känna sig helt värdelöst som förälder efter en utsatt utfrågning ger inge styrka och att man duger som förälder till den väntade barn som bara undrar vad sin förälder gör i instängda rum med tre andra stora vittklädda individer!! Hur kan det vara bäst för barnen?




Fri vers av kärleks ängel
Läst 486 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-22 07:42



Bookmark and Share


  Anna*
Jag tror att dessa misstolkningar sker rätt ofta i vårt samhälle... tragiskt
2010-05-29

  Miss Mod
Tror absolut utländska föräldrar, riskerar mer att misstolkas.
2010-05-22

  Suzy med punkterna
Det kan det inte...
2010-05-22
  > Nästa text
< Föregående

kärleks ängel
kärleks ängel