Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

frosseri

majisk grönblossning
som fyrverkeri

att vada i
omhjordas av

gräs och blad

blomsterkryddat
doftbemängt

asfaltfritt
jordiskt självklarat




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-23 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP