Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu är natten stilla

nu är natten stilla
lätt att bevandra
bland dofter och lätta dimmor
där
under månens sken
dina fötter fuktas

tysta äro alla
blott nattskärran
icke

han besurrar världen
med trolsksång
som mästerstycke




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-23 23:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bara du kan komma på ... trolsksång
jättefin
2010-05-25

  Line W
Så vackert!! Kram :)
2010-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP