Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min konstighetsfaktor 28

jag ska måla en tavla
använda mitt hår som pensel
och med mina sönderspruckna rynkor
ska jag tappa bort känseln

av bilden jag har i min hjärna
att döma, kommer detta att stå mig dyrt
för jag glömde helt bort att lyssna
på hjärtslaget som övertrasserat pulsen

när jag trampade på paniken
fick jag göra om min världsbild
för jag blev en självisk- ande
konstnär- ingen lyssnade på tragiken
för detta är ju helt sjukt

jag saknar ju helt logiken
och det är bara att beklaga
min konstighetsfaktor 28
det finns ju inget annat att hitta på
då man är galen som få




Fri vers av horror vacui
Läst 311 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-24 00:50



Bookmark and Share


  Drömkram
Att lyssna på och se sig själv ger helt plötsligt mig en konstighetsfaktor. Du skriver otroligt vackert , men riktigt vackert! , du får mig att tänka efter. Underbar poesi! Kram
2010-05-24
  > Nästa text
< Föregående

horror vacui
horror vacui