Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den 19 april 2010




Attack

Det fladdrar till
svagt som fjärilsvinge
nålstickssmärta
en sekund totalt svart

Sedan kommer dånet
marken rämnar
faller uppåt
landar hårt

Smärtan röd och het
överlevnadens suck

Sakta återkommer ljuset
sist färgerna




Fri vers (Fri form) av Annette Andersson
Läst 364 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-24 16:06



Bookmark and Share


  anits VIP
Tänkvärda rader
2010-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson