Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den 10 maj 2010




Miljarder år

Jag läser berget
med mina fingertoppar
Känner små ojämnheter
ådror av kompakt mineral
Jag skärper blicken
synar varje detalj
Häpnar över skönheten
svindlar av tidsperspektivet
Känner min litenhet
tacksam för samhörigheten
med evigheten




Fri vers (Fri form) av Annette Andersson
Läst 552 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-05-24 16:21



Bookmark and Share


    Benjamin Gullbing
Ännu en härlig text att läsa! Tack för de vackra orden<3
2011-05-22

    Maria Malm
Samhörigheten med evigheten...fint.
2010-05-25

  anits VIP
Mycket vackert och berörandeom samhörigheten
med naturen
2010-05-24

  aol
just där känns en samhörighet, till vår natur
en bra poesi
2010-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson