Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tidlösa stjärnor



så fuktigt , så nära
i ett landskap utanför vårt

du vilar på rygg
letar stjärnor
söker den som är vår.

tystnaden omsluter
trafikens buller når inte in
i världen som är din

du drömmer om livet
och om saknaden till livet

så landar en sammetslen
fjäril vid din vackra mun

anar du , att det är jag
i ett stilla farväl.

om du bara visste
hur gärna jag hade stannat kvar
i den världen som är din.









Fri vers av Svartsilver
Läst 425 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2010-05-24 16:48



Bookmark and Share


  Pah
förbannat vacker. tror nog att denna är det vackraste du skrivit på evigheter. det skulle kunna bli sliskigt mjuk och fuktiga sommarängar och tårar, men det blir liksom så rakt ärligt, ändå drömskt. härligt. ett jävla bokmärke här, naturligtvis.
2010-06-09

  Drömkram
Så vackert att mina tårar skiner. Kram
2010-05-25

  Skäl till själ
som jag skrev nyss. du är så jävla bra!
2010-05-25

  kärleks ängel
vacker kärlek du förmedlar
2010-05-25

  Fredrik Stillesjö
Hej Svartsilver!

En dikt som de stjärnspår natten ger! Bra, tycker Fredrik
2010-05-25

  Quasimodo
Vackert i sköna bilder för liv nära tillsammans, men också så långt ifrån varandra, både i att kunna mötas och samtidigt aldrig kunna nå varandra, gillar detta i ditt uttryck här!!
2010-05-25

  walborg
Innerligt varma ord till en kär person.
2010-05-25

  blaite
Så vackert att man dör en liten smula
2010-05-24

  Anders Perols
Vackra rader. Man ser dig nästan framför sig med de sammetslena fjärilsvingarna.
2010-05-24

  Louisedottern
Väldigt vackra ord som du sammanstrålat på ett vackert sätt här! Gillar!
2010-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Svartsilver
Svartsilver