Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara något litet litet.


Verkligehets svaret

Verkligheten är intressant ibland.
Hur den kan slänga sig in och förstöra.
Hur den kan få hjärtan att sluta slå.
Hur den kan få hjärtan att sakna.
Och verkligheten är facinerande.
Hur den kan kasta oss in i nya världar.
Hur den kan få en människa att känna så mycket lycka av att bara möta ett par läppar.
Hur den kan få någon kärlekslös som jag att känna så mycket.




Fri vers av KajsaBjörk
Läst 292 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-25 01:10



Bookmark and Share


  aol
underbart skriftat vännen
2010-06-22
  > Nästa text
< Föregående

KajsaBjörk
KajsaBjörk