Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kameleontens kamouflage

jag vill sy mig en klädnad
av kameleontens skinn
för att kunna kamouflera
min ångest




Fri vers av horror vacui
Läst 293 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-25 12:48



Bookmark and Share


  Drömkram
Vacker eftertänksam text. Graden av kamouflage har dock en betydelse innan den blir destruktiv. Jag kamouflerar inte mig längre. Kram
2010-05-25

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Underbar. Fångar. =)
2010-05-25
  > Nästa text
< Föregående

horror vacui
horror vacui