Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din taggtrådssydda mur

med sönderspruckna läppar
ska jag riva av dig
din taggtrådssydda mur
du förstår, den klär dig inte

för din alltför ärrade hud
behöver inte längre känna
alla de tusen slag
som du har saknat i ditt hjärta




Fri vers av horror vacui
Läst 278 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-25 13:25



Bookmark and Share


  Drömkram
Jag ser sorg följt av en befriande insikt som vara ett hopp. Din taggrådiga poesi ger tankar likasom den river sår.Du skriver så att jag vill reflektera dina ord, både idag och imorgon. Djup text. Kram
2010-05-25

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Sorglig skönhet. =)
2010-05-25
  > Nästa text
< Föregående

horror vacui
horror vacui